ΞΕΝΩΝΕΣ

Για την φιλοξενία των επισκεπτών, στο Λασινθοςυπάρχει μονάδα τεσσάρων αστέρων όπου κυριαρχεί η κρητική παραδοσιακή αρχιτεκτονική με υλικά όπως μάρμαρο, πέτρα και ξύλο και με διαφόρους τύπους διαμερισμάτων, όπως μεζονέτες, δίχωρα και μονόχωρα διαμερίσματα, ανάλογα τις ανάγκες των φιλοξενουμένων.

Επίσης, υπάρχει ξενώνας ειδικά διαμορφωμένος για την άνετη πρόσβαση και ευχάριστη διαμονή των ατόμων με ειδικές ανάγκες και των συνοδών τους.

Οι ξενώνες είναι πλήρως εξοπλισμένοι και διαθέτουν: πλήρη κουζίνα, ψυγείο, μπάνιο, θέρμανση και ζεστό νερό 24 ώρες, τζάκι, καθιστικό, τηλέφωνο, τηλεόραση, πρόσβαση στο internet, και βεράντες με θέα μοναδική, που μόνο στο Λάσινθος μπορεί κάποιος να βρει.

ΦΟΡΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

    03

 

Όροι κρατήσεων
Για να γίνει οποιαδήποτε κράτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από προκαταβολή του 30% του συνολικού κόστους διαμονής και θα πρέπει να σταλεί το αργότερο μέχρι την προθεσμία που θα σας δοθεί από τον υπεύθυνο κρατήσεων. Σε περίπτωση που περάσει αυτή η προθεσμία χωρίς να έχει δοθεί προκαταβολή, η κράτηση ακυρώνεται χωρίς καμία υποχρέωση από το πάρκο μας.

Πολιτική ακυρώσεων
Λόγω του μικρού μεγέθους των ξενώνων μας και τη μεγάλη ζήτησης τους είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε μια πιο αυστηρή πολιτική ακυρώσεων.

• Περισσότερο των 3 εβδομάδων επιστροφή 100% ποσού,
• 6-21 ημέρες πριν, επιστροφή 50% του ποσού,
• 3-6 ημέρες πριν, επιστροφή 25% του ποσού,
• λιγότερο από 3 ημέρες πριν δεν επιστρέφονται χρήματα.

.